Zoek
Filters

Maandag voor 16:00 besteld Dinsdag in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

Laadkabel Tesla

Laadkabel Tesla kopen?

Ben je op zoek naar een laadkabel voor Tesla? Bij 4EV ben je hiervoor aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring weten we maar al te goed wat jij nodig hebt voor het laden van jouw Tesla. Alle ontwikkelingen, trends en innovaties: wij zijn van alles op de hoogte, zodat we te allen tijde de juiste producten kunnen bieden van hoogstaande kwaliteit. Wanneer je denkt aan elektrische auto’s, wordt al vaak gedacht aan Tesla. Dit is dé Amerikaanse pionier wat betreft elektrische auto’s. Uiteraard vind je de juiste laadkabel voor een Tesla bij ons, maar dat geldt ook voor vele andere automerken. Graag vertellen we je meer over de mogelijkheden.

Welke laadkabel heb ik nodig?

Elektrische auto's van Tesla hebben altijd een type 2 aansluiting. Daarnaast kunnen alle Tesla's op 3 Fase laden. Wij adviseren daarom om altijd voor een 3 Fase laadkabel te gaan. Veel openbare laadpalen kunnen namelijk op 3 fase laden. Een 3 fase laadkabel kan uiteraard ook gewoon gebruikt worden om op 1 fase te laden.

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden, zodat je altijd komt tot de juiste laadkabel.

Laadstation Tesla

Over ons: 4EV

4EV is een van de eerste webshops die gespecialiseerd is op het gebied van laadoplossingen voor elektrisch vervoer. In de loop van de jaren hebben we veel kennis en ervaring opgedaan en daar profiteer jij altijd van. Een advies op maat, waardoor je te allen tijde tot de juiste laadkabel komt. Bijvoorbeeld een laadkabel voor de Tesla. Op dit moment is 4EV gevestigd in zowel Nederlands als in de UK. Hierdoor hebben we een enorm netwerk en zijn we op de hoogte van de laatste innovaties, trends en ontwikkelingen. Juist doordat het aanbod van laadoplossingen snel ontwikkeld, is het belangrijk altijd up-to-date te zijn. Onze prioriteit is dan ook dat u de juiste informatie krijgt en altijd komt tot het juiste product.

Bij ons kun je rekenen op:

  • De juiste hulp en adviezen;
  • Altijd een oplossing voor jouw situatie;
  • Jarenlang ervaring en brede kennis;
  • Groot netwerk;
  • Hoogstaande kwaliteit.

Vragen over laadkabel Tesla?

Een laadkabel voor jouw Tesla aanschaffen? Wil je dat we een laadpaal voor je installeren? Geen probleem. Maak hiervoor gebruik van onze installatieservice. Heb je nog meer vragen of ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze experts staan voor jou klaar!